Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
niedziela, 24 listopada 2024 09:32
Reklama
EcowaFiltrowanie

EcowaFiltrowanie

Opis działalności

Wielki wpływ na smak naszych potraw ma woda, której stosujemy do ich przygotowywania. Dokładnie oczyszczona nie wyłącznie sprawi, że dotąd zaparzana kawa będzie nam lepiej smakować, lecz przede wszystkim stanie się o wiele zdrowsza.

Ogromny wpływ na smak naszych potraw ma woda, jakiej wykorzystujemy do ich przygotowywania. Właściwie oczyszczona nie tylko sprawi, że dotychczas parzona kawa będzie nam lepiej smakować, ale przede wszystkim stanie się o sporo zdrowsza. Najpowszechniejszą przyczyną dysfunkcji pralek, żelazek, czy czajników jest właśnie woda, a dokładniej – zwarta w niej sól, która tworzy osad, kamień. Jak więc pomóc sobie z zanieczyszczoną wodą w własnych warunkach? Jest to przebieg nieco czasochłonny, lecz efektywny. Wodę podgrzewamy w aparaturze ze stali nierdzewnej lub ze szkła boro-krzemowego.

Kategoria

Podziel się

Reklama